Camarasa i Sant Llorenç de Montgai acolliran la NBR 2017

19/01/2017

La NBR 2017 tindrà lloc els dies 6 i 7 de Maig amb diferents possibilitats de participació: la NBR Marathon amb dues etapes de 60 i 75 quilòmetres, la NBR Rally amb dues etapes de 35 quilòmetres, l’opció de córrer una sola etapa ja sigui Marathon o Rally i, finalment, la NBR Clàssic, una prova gratuïta de 10 quilòmetres només apte per bicicletes de més de 20 anys d’antiguitat.

La NBR és una oportunitat única perquè els bikers més aventurers tinguis l’oportunitat de conèixer els racons més bells i espectaculars de la comarca de la Noguera. Dues etapes, a Camarasa i Sant Llorenç de Montgai, dissenyades per exprimir al màxim la bicicleta de muntanya.

El 6 de maig, la cursa obrirà i estrenarà sortida i arribada a Camarasa per a les dues distàncies. Únicament puntuaran per la Copa Catalana de Marató els 60 quilòmetres de la primera etapa Marathon que acumularan uns 1.700 metres de desnivell, la segona etapa també circular en totes les modalitats amb Sant Llorenç de Montgai com a base passarà per llocs espectaculars i emblemàtics de la zona sumant uns 75 quilòmetres i 2.000 metres de desnivell positiu a la NBR Marathon, i de 35 quilòmetres a la NBR Rally.

La NBR serà la segona prova de les Scott Marathon by Taymory, quatre proves de format copa que també puntuen per la Copa Catalana de Marató. Les proves seran a Mediona, Aguilar de Segarra i a Girona, aquesta última esdevindrà al juny durant el transcurs del Sea Otter Europe Costa Brava-Girona Bike Show.
Infolleida