Castelló de Farfanya disposarà de semàfors reductors de velocitat

14/11/2017

Els semàfors estaran dotats d’un radar, que faran que es posin en vermell quan el vehicle superi la velocitat permesa, 50km/h en aquest cas. Amb aquesta nova instal•lació, l’Ajuntament espera maximitzar la seguretat dels veïns, en una zona on són pocs els vehicles que compleixen el límit de velocitat corresponent

Després de temps de petició, el Servei territorial de carreteres instal·larà un semàfor a la carretera C-26, al seu pas pel municipi de Castelló de Farfanya. El semàfor estarà dotat d’un radar, que farà que, quan el vehicle superi la velocitat permesa, 50km/h en aquest cas, es posi en vermell. Amb aquesta mesura es pretén maximitzar la seguretat tenint en compte que, actualment, són molts pocs els vehicles que compleixen el límit de velocitat corresponent.

 

Els tràmits d’aquesta instal·lació es van iniciar fa un any, i, tant per part de l’Ajuntament com per part dels veïns, ho valoren molt positivament, ja que cal tenir en compte que la zona és un lloc de pas de vianants, i l’excés de velocitat suposa un alt risc de perillositat.

Ariadna Sánchez