Concert de gòspel com a acte de cloenda del Nadal a Artesa de Segre

08/01/2017

L'ajuntament d'Artesa de Segre organitza un concert de gòspel de posar fi a les festes de Nadal

Més de cent persones van assistir aquest diumenge 8 de Gener al concert de gòspel organitzat per l’ajuntament d’Artesa de Segre com a cloenda de les festes de Nadal. L’acte va tenir lloc al Cubbtural i fou dirigit pel grup Amazing Gospel. Aquest fou també protagonista l’any passat i, tenint en compte l’èxit que va tenir, l’ajuntament va considerar que era la millor proposta per clausurar també el Nadal d’aquest any.

 

L’ajuntament ha presentat una amplia proposta d’activitats culturals per aquest passat Nadal, donant el tret de sortida el passat 11 de Desembre amb un concert barroc a l’Església Parroquial, i concloent amb el concert de gòspel del diumenge 8 de Gener. L’organització va considerar que una actuació d’aquestes característiques permetria tancar el Nadal de manera dinàmica i diferent.

 

Veient l’èxit d’aquestes edicions, l’ajuntament espera seguir  realitzant actes i activitats durant les festes dels pròxims anys, ja que considera que aquests esdeveniments permeten fer les festes més dinàmiques compartint-ho amb la resta dels veïns del poble. 

Ariadna Sánchez