Crema una màquina en una granja de Vallfogona

24/05/2017

Els Bombers de la Generalitat van sufocar ahir al matí un incendi que es va originar en una granja situada als afores de Vallfogona de Balaguer i que va calcinar una màquina telescòpica. Els fets van ocórrer poc abans de dos quarts de dotze del migdia, quan, per causes que encara es desconeixen i que s’investiguen, es va iniciar el foc en aquesta construcció, situada a la partida Carbona d’aquesta localitat de la Noguera. Fins al lloc dels fets es van desplaçar un total de quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i en aproximadament una hora els efectius van donar per estabilitzades les flames.

Segons van informar les mateixes fonts, al lloc hi havia animals, encara que cap va quedar afectat pel foc o el fum que es van generar.

Les flames únicament van calcinar una màquina telescòpica tipus excavadora que es trobava en aquell moment sota el cobert. Els bombers la van retirar per evitar que s’incendiés la palla que s’acumulava al lloc. A més a més, també van remoure la palla perquè no quedessin punts calents imperceptibles que poguessin fer que el foc es revifés.

Segre