Crida a extremar la precaució al banyar-se en rius o pantans 

20/05/2022

Amb l’arribada de la calor, els banys en zones com rius o pantans es multipliquen. Des de les diferents entitats i consistoris responsables, fan una crida a extremar la precaució i seguir les pautes que es recomanen, com banyar-se en zones vigilades o fer cas dels rètols informatius   

Banyar-se en en zones vigilades, localitzant els punts de socors més propers i llegir els cartells i rètols informatius, aquestes són les principals mesures què, les diferents entitats responsables, recomanen a l’hora de banyar-se en rius o pantans. Així, en espais com les diferents zones de bany properes a Camarasa, es seguiran duent a terme mesures preventives per tal d’evitar ofegaments. 

 

Però no és només la seguretat dels diferents banyistes el que es vol evitar, sinó que també seguiran actuar per tal d’evitar conductes incíviques detectades en els darrers anys. 

 

Si bé desde les diferent entitats es prenen mesures preventives, també fan una crida a la ciutadania a ser responsables i cursos a l’hora banyar-se en aquests espais naturals. 

Ariadna Sanchez Ber