Eduquem entre tots. 30 anys del Pla Municipal de Dinàmica Educativa

19/01/2017

El passat dilluns, 16 de Gener, es va inaugurar l’exposició “Eduquem entre tots. 30 anys del Pla Municipal de Dinàmica Educativa” a l’Ajuntament de Balaguer. L’acte va ser presidit per l’alcalde de la ciutat, Jordi Ignasi Vidal, i la directora del Centre de Recursos Pedagògics de la Noguera, Mercè Plens.

El Pla Municipal de Dinàmica Eductiva, organitzat pel Centre de Recursos Pedagògics de la Noguera i l’Ajuntament de Balaguer, està integrat per un conjunt d’accions pedagògiques adreçades a la comunitat educativa que es concreten en activitats competencial son l’alumnat esdevé el protagonista del seu aprenentatge.

La presentació de l’exposició, va comptar també amb els parlaments del Director dels Serveis Territorials d'Ensenyament a Lleida Miquel Àngel Cullerés; Joan Arjona, artífex i conductor del Pla durant més de 25 anys i el regidor d'Ensenyament Albert Saiz, que van destacar la importància que ha tingut el Pla Municipal de Dinàmica Educativa al llarg dels anys. Tots van coincidir que el Pla ha estat la peça clau per definir el model educatiu de ciutat, establir una complicitat entre la comunitat educativa i la ciutadania i elaborar propostes i compromisos permanents i compartits.

L’exposició romandrà oberta al públic fins al 12 de Febrer i s’hi faran visites guiades pels escolars.

Infolleida