El Consell Comarcal de la Noguera promociona la comarca a la 37a fira de turisme FITUR

20/01/2017

Un any més el Consell Comarcal de la Noguera està present a la 37a fira de turisme  FITUR a Madrid, del 18 al 22 de gener, promocionant i donant a conèixer tota l'oferta turística de la comarca, tant de turisme astronòmic, actiu i cultural, entre d'altres, posant a disposició dels visitants els catàlegs de productes turístics de la marca Montsec, que també inclouen totes les empreses relacionades amb el sector.

En el marc de FITUR s’han presentat diverses novetats turístiques, com són: el nou paquet turístic MICE anomenat «Empresa i Estrelles», que té com a finalitat aplicar els reptes de l’astronomia als objectius de l’empresa en qüestió. També  s’ha presentat el nou producte «l’Autocar a les Estrelles», que començarà a funcionar el primer divendres de cada mes a partir del mes de març amb sortides des de Barcelona. I la darrera de les novetats presentades ha estat la Guia per Tematitzar Establiments d’Astroturisme.

Durant el transcurs de FITUR, els responsables del Consell Comarcal mantindran una reunió amb directius de Renfe, per tal de crear un nou producte lligat al tren que podria anomenar-se «En AVE al Cielo del Montsec: el Tren a las Estrellas»

Infolleida