El Nou Punt de Voluntariat del Consell Comarcal de la Noguera organitza el primer Curs d'Iniciació al Voluntariat

29/12/2016

El dijous 29 de Desembre la presidenta del Consell Comarcal de la Noguera va fer l'entrega de diplomes als participants al Curs d'Iniciació al Voluntariat

La presidenta del Consell Comarcal de la Noguera, Consep Cañadell,  ha fet l’entrega de diplomes aquest dijous 29 de Desembre, als participants del Primer Curs d’Iniciació al Voluntariat, organitzat pel Nou Punt de Voluntariat del Consell Comarcal de la Noguera.

La iniciativa de dur a terme aquest curs, va sorgir el passat 25 de Setembre en mans del Punt de Voluntariat del Consell Comarcal de la Noguera, amb l’objectiu d’unir les entitats sense ànim de lucre amb aquelles persones que s’ofereixen com a voluntaris, a través de la creació d’una borsa de voluntariat.

 

El Curs d’Iniciació al Voluntariat a comptat amb un total de 15 membres participants i les classes han estat impartides per professors de la Fundació Verge Blanca. El curs, que ha tingut una durada de tres dies, s’ha impartit durant les festes de Nadal per tal que aquelles persones que treballen o estudien hi poguessin assistir també.

 

Després de veure l’èxit d’aquesta primera edició, l’organització ja s’està plantejant altres iniciatives que promoguin el món del voluntariat ja que consideren que és un món amb constant evolució i expansió.

Ariadna Sánchez