El projecte PLANTA presenta una nova proposta educativa

22/09/2022

L’Àrea Educativa de la Fundació Sorigué ha presentat una nova proposta per al projecte PLANTA. Es tracta, concretament, d’una proposta educativa basada en la vídeo-instal·lació “More Sweetly Play the Dance”, obra de l’artista sud-africà William Kentridge inaugurada a PLANTA al juny de l’any passat

Una proposta educativa basada en la vídeo-instal·lació “More sweetly Play the Dance”, de l’artista sud-africà William Kentridge, aquest és el nou projecte de l'Àrea Educativa de la fundació Sorigué´per al projecte PLANTA. El treball parteix del context en el que l’artista va crear l’obra, per tal d’arribar a una reflexió col·lectiva entorn a temes d’actualitat, com les crisis migratòries o les desigualtats entre la població. 

 

En concret, la nova proposta consta de dos programes diferents, un adreçat a l’alumnat d’entre 6 i 11 anys, i l’altre per als majors de 12. 

 

El nou projecte educatiu, que s'uneix a l’obra “Double Bind” de Juan Muñoz, ha estat presentat a membres de la comunitat educativa de tota la província així com de zones de Barcelona i Aragó.

Ariadna Sanchez Ber