El proper 29 de novembre Balaguer serà escenari del Barnasants al Teatre municipal amb l’homenatge a Ovidi Montllor

26/11/2020

El proper diumenge 29 de novembre, el Teatre de Balaguer serà escenari d’un dels concerts de l’edició 2020 del Barnasants Cançó d’autor, de la mà d’Ovidi 4, format per Borja Penalba, Mireia Vides, David Fernández i David Caño.

 

Les entrades ja estan a la venda i es poden adquirir a través de entradesteatre.balaguer.cat

 

Per a la 25a edició deBarnasants, Cançó d’autor s’han organitzat diferents actes, que un any més han tingut presència i repercussió en diverses seus arreu dels territoris de parla catalana. A més, aquesta edició, marcada per la COVID-19, commemora els 25 anys de la mort d’Ovidi Montllor. Per aquest motiu el Projecte Cultural Barnasants, havia organitzat més de cent concerts únics que s’han anat reajustant al moment actual i reprogramant des del març fins a dia d’avui. Aquests se celebren en una vintena de seus diferents, entre les quals hi ha Balaguer, única ciutat de Ponent que acull un dels concerts de la gira Ovidi 25.

 

Fernández ha explicat que el concert és “un repàs impossible de tot el que significa l’Ovidi en la seva triple vessant, com diria ell, d’artista, cantant i pallasso, i uneix música, poesia i reflexions”. El concert, previst el passat mes de març, va haver d'ajornar-se a causa de la pandèmia i, finalment, és podrà fer aquest proper diumenge. Això sí, amb limitacions d'assistència per part del públic. De les més de 150 entrades venudes fins ara, només hi podran assistir els espectadors residents a la ciutat de Balaguer a conseqüència del confinament perimetral municipal vigent a tot el territori de Catalunya.

 

 

El Teatre ja ha donat les indicacions a l'empresa que gestiona la venda d'entrades per tal que gestioni la devolució de l'import als espectadors que no podran assistir al concert. Al mateix temps, El Teatre recorda a la ciutadania de Balaguer que aquest concert gaudeix de descomptes a diferents col·lectius educatius i socials, com ara l'Escola Municipal de Música o Apropa Cultura, amb descomptes de més del 50% respecte el preu de l'entrada de 10€. La venda d'entrades és oberta al web teatre.balaguer.cat

Infolleida