Els consultoris mèdics del municipi de Les Avellanes i Santa Linya romandran oberts

27/01/2017

Després de diverses reunions amb Sanitat, l'Ajuntament de Les Avellanes i Santa Linya tranquil•litza els veïns confirmant que no es tancaran els consistoris mèdics, i que l'acord al que han arribat és molt positiu per al municipi

Després de nombroses reunions amb Sanitat, l’Ajuntament de Les Avellanes i Santa Linya confirma que els consultoris mèdics seguiran oberts com fins ara. La resolució que han acordat consisteix en que els veïns del municipi hauran de trucar a l’Ajuntament per tal de demanar hora, concentrant les visites en un dia, de manera que el metge visitarà amb cita prèvia els dies que corresponguin a cada poble determinat.

 

A partir del mes de Febrer, els veïns que necessitin fer-se anàlisis hauran d’anar a Les Avellanes, a diferencia d’ara que s’havien de desplaçar fins a Os de Balaguer, ja que serà en aquest poble on hi haurà la seu central del metge. Tot i això, aquells pacients que necessitin visita d’urgència i no hagin demanat cita prèvia, podran ser visitats a Les Avellanes o bé al consultori mèdic del poble en el que estigui visitant el metge.

 

Tot i que la nova situació ha generat certa controvèrsia entre els veïns, l’Ajuntament assegura que és un sistema en el que el municipi hi surt beneficiat, ja que actualment tindrà disponibilitat mèdica els cinc dies de la setmana. Des de l’Ajuntament, tot i que són concients que davant dels canvis serà necessari un període d’adaptació, animen a donar un vot de confiança al nou sistema.

Ariadna Sánchez