Els Reis Mags arriben a la Noguera amb molts regals per a tots

05/01/2017

Els Reis Mags arriben a la Noguera amb els nous trens de la línia Lleida - La Pobla

Els Reis Mags d’Orient arriben a Térmens estrenant els nous trens de la línea Lleida – La Pobla. Allà els nens els esperaven amb moltes ganes. Els Reis s’han passejat pels carrers del poble acompanyats pels seus patges reals, sobre una carrossa plena de regals i caramels per a tots aquells nens i nenes que s’hagin portat bé.

On també han arribat amb els nous trens, és a Balaguer. Allà també han tingut una gran rebuda i pujats a les seves carrosses, acompanyats pels seus patges, han recorregut el Passeig de l’Estació fins a la Plaça Mercadal, on els reis han fet un petit parlament. A més a més, aquest any també anaven acompanyats per la guineueta, una mascota infantil encarregada de recollir els xumets dels més menuts.

Per tal de controlar la cavalcada i evitar incidents, Protecció Civil de Balaguer ha dut a terme un control extrem, tallant vies i acompanyant les carrosses de ses majestats. Els bombers de Balaguer han volgut participar també a la cavalcada, i per tal de fer-ho han optat per dirigir les carrosses dels Reis.

Els Reis Mags d’Orient han arribat a la comarca de La Noguera amb l’objectiu de repartir un gran nombre de regals. Però el regal més gran que han portat aquest any, ha estat la sortida del sol, que desprès d’un mes de boira, avui l’hem pogut veure.

Ariadna Sánchez