Entrega de premis dels Campionats Provincials de Motociclisme Ara Lleida

29/01/2017

Montgai, una de les poblacions catalanes amb més ADN motociclista, ha acollit aquest dissabte l’entrega de premis dels Campionats Provincials de Motociclisme Ara Lleida

Montgai ha acollit aquest dissabte la gala de lliurament de premis dels Campionats Provincials de Motociclisme Ara Lleida. L’acte ha tingut lloc a la Sala Ateneu i s’ha premiat a un total de 48 pilots, rendint també homenatge als pilots lleidatans que van assolir èxits esportius a nivell internacional la passada temporada.

 

Montgai, una de les poblacions catalanes amb més ADN motociclista, ha estat la seu de la gala coincidint amb els actes de cloenda del 50è aniversari de Motocròs de Montgai. En relació a aquest fet, els assistents han tingut l’oportunitat de visitar l’exposició commemorativa del 50è aniversari de Motocròs de Montgai.

 

La gala, presidida pel president de la Representació Territorial de la Federació Catalana de Motociclisme a Lleida, Jordi Pons, fou recuperada l’any passat després de vint anys sense celebrar-la.

Ariadna Sánchez