Es presenta el nou Pla director dels càmpings de Catalunya

10/06/2021

El nou Pla director de Càmpings de Catalunya, amb el que es va començar a treballar l’any 2018, és la primera regulació aprovada dels espais oberts per aquestes instal·lacions. Amb aquest, es regula també els aparcaments de caravanes, autocaravanes o remolcs amb tenda

El secretari de l’Agenda Urbana i Territori, Agustí Serra, ha presentat, aquest dijous, el Pla director dels càmpings de Catalunya, un pla amb el que es va començar a treballar l’any 2018. Aquest, és la primera regulació aprovada dels espais oberts per aquestes instal·lacions i pretén dotar al sector d’un instrument de garantia jurídica per poder desenvolupar les seves activitats i accions. 

 

Des de la Federació Catalana de Càmpings valoren aquest Pla director satisfactòriament, ja que apunten que s’ha treballat conjuntament amb tot el món del càmping de Catalunya. Tot i això, asseguren, també, que l’encaren amb certa inquietud. 

 

Amb el nou Pla director, també es regula diferents activitats complementàries a l’ús del càmping, com són els aparcaments de caravanes, autocaravanes o remolcs amb tenda, fixant, així, una regulació sobre aquests. 

Ariadna Sánchez