Escacs per a la gent gran: Mai no és tard per moure peça

13/12/2016

El Pla d’Inclusió Social ha iniciat el projecte “Escacs per a la gent gran: Mai no és tard per moure peça” a la Llar de Jubilats de Camarasa.

El Pla d’Inclusió Social, impulsat pel Consell Comarcal de la Noguera, ha iniciat el projecte “Escacs per a la gent gran: Mai no és tard per moure peça” a la Llar de Jubilats de Camarasa. Aquest el durà a càrrec l’Acadèmia d’Escacs Josep Oms i es basa en un taller d’escacs a través d’un programa informàtic. El taller tindrà una durada de sis sessions d’una hora en les que Josep Oms i un grup de monitors treballaran amb l’objectiu de lluitar contra l’Alzheimer, actuar contra la solitud i millorar la concentració i el raonament lògic. A més a més, ajudaran als participants a augmentar el coneixement informàtic i l’activitat en xarxa.

En la primera sessió, que va tenir lloc el dia 13 de Desembre, hi participaren 14 persones, però l’organització espera que el nombre de participants augmenti.

El Pla d’Inclusió Social treballa conjuntament amb associacions de gent gran de la Noguera, a través d’activitats i projectes, per tal de millorar la qualitat de vida d’aquest col·lectiu.

Infolleida