Èxit de la nova pista de pàdel a Os de Balaguer

12/01/2017

La pista està en funcionament des del passat mes de Desembre, i ja ha acollit un torneig amb unes 40 persones

Des del passat mes de Desembre, els veïns d’Os de Balaguer, disposen d’una nova pista de pàdel. Segons declaracions de l’alcaldessa del poble, la iniciativa de construir aquest equipament va sorgir per la demanda per part de diverses persones. I, desprès d’un mes de la seva construcció, considera que ha estat tot un èxit ja que l’afluència de jugadors és molt alta.

 

Per tal d’accedir a la pista, es necessari sol·licitar-ne la clau a l’ajuntament o bé al bar Ros d’Os de Balaguer. Actualment, l’entrada es gratuïta, tot i que a partir del Febrer deixarà de ser-ho, ja que s’haurà de pagar un petit abonament destinat a poder cobrir les despeses de la instal·lació. La pista s’allotja al costat del poliesportiu, de manera que les diferents instal·lacions esportives del poble queden reunides a un mateix espai.

 

Durant els mesos Nadal, es va organitzar un torneig de pàdel a les noves instal·lacions, on hi van participar unes quaranta persones. Veient l’èxit i l’acceptació que ha tingut la nova pista i les activitats que s’hi ha dut a terme, l’ajuntament preveu que seguiran organitzant partits i tornejos incentivant, així, l’ús del nou equipament.

Ariadna Sánchez