Homenatge a Yeray Darias al partit del Balaguer contra el Reus

15/01/2017

El Balaguer empata a 2 al primer partit de temporada desprès de la pèrdua de Yeray Darias

El Club de Futbol Balaguer, ha organitzat un homenatge a Yeray Darias, aquest diumenge 15 de Gener abans de jugar el primer partit de temporada  després de la tràgica pèrdua. Durant l’homenatge tots els membres del club, des dels més petits fins als més grans, han lluït una samarreta amb el número 4 en honor al ex-jugador. Reunits al mig del camp, han fet un minut de silenci i han llençat un conjunt de globus al cel, acompanyant-ho també de la retirada de la samarreta amb el número 4, que, segons el president del club penjaran a un lloc on tothom la pugui veure.

 

Els jugadors del Balaguer, tot i el dur moment viscut, han fet un bon paper al partit contra el Reus, amb un dos a dos, aconseguint l’empat gairebé a l’últim minut. Tot i que durant la primera part s’ha imposat l’equip visitant, els locals han aconseguit dominar la situació a la segona part, aconseguint l’empat a dos.

 

L’entrenador del Balaguer felicita al equip per la força i la capacitat de superació demostrada. I els anima a seguir com fins ara, superant cada obstacle i jugant cada minut amb la força que ho feia el seu ex-capità, Yeray Darias.

Ariadna Sánchez