Inici de la novena temporada al COU

03/03/2017

El Centre d’Observació de l’Univers inicia la temporada amb l’objectiu de mantenir el nombre de visitants de l’any passat, i presenta un ampli ventall d’activitats i novetats

El Centre d’Observació de l’Univers dona el tret de sortida a la novena temporada amb l’objectiu de mantenir el nombre de visitants, i fins i tot superar-lo, ja que en la darrera temporada van superar rècords, passant de 27 mil visitants l’any 2015 a 32 mil el 2016.

 

Com a principal novetat d’aquesta temporada, cal destacar l’estrena de la nova pel·lícula “Som estrelles”, que s’estrenarà a finals d’aquest mes. D’altra banda, veient l’èxit que va tenir en la darrera temporada, mantindran el cicle de concerts “Música sota les estrelles”.

 

Actualment, el Centre d’Observació de l’Univers és un dels atractius turístics més importants de la comarca. Segons els estudis que es van realitzar a finals de l’any 2016, l’impacte econòmic que genera el centre al territori és d’un total d’un milió d’euros. És per això, que seguiran treballant per tal de que la marca Montsec segueixi sent un punt clau en el turisme de la comarca.

Ariadna Sánchez