Inventari per recuperar el patrimoni Cultural i Natural de Térmens

09/02/2017

L’ajuntament de Térmens posa en marxa un inventari per tal de recuperar el Patrimoni Cultural i Natural del municipi. Per fer-ho demanen la col•laboració dels veïns que puguin aportar informació gràfica o documental.

L’ajuntament de Térmens ha posat en marxa un inventari per tal de recuperar el Patrimoni Cultural i Natural del municipi. El principal objectiu d’aquest, és conèixer la riquesa patrimonial per establir, posteriorment, mesures per a la seva protecció, conservació i difusió.

 

Per tal de dur a terme l’inventari patrimonial, l’ajuntament treballa amb la col·laboració de l’empresa Insitu, que treballa en la recerca, protecció, conservació i posada en valor del patrimoni cultural, aprofitant estratègies turístiques per tal de donar-lo a conèixer.

 

Des de l’ajuntament, que veuen aquest projecte com a molt bona inversió per tal d’aconseguir que el patrimoni municipal perduri en els anys, demanen la col·laboració dels veïns del poble per tal que puguin aportar informació gràfica i documental que pugui ser útil per completar l’estudi.

Ariadna Sánchez