IV Edició del Pessebre vivent a Les Avellanes

24/12/2016

Les Avellanes representa, per quart any consecutiu, les principals escenes del pessebre. Aquest esdeveniment, organitzat pel Patronat Cultural de Sant Roc, te lloc pel casc antic del poble i els principals actors son els nens i nenes del municipi.

Les Avellanes representa, per quart any consecutiu, un pessebre vivent que decora el casc antic del poble. L’esdeveniment l’organitza el Patronat Cultural de Sant Roc i els principals actors son els nens i nenes del municipi, que desprès de dies de preparació escenifiquen les principals escenes del pessebre.

 

Des de la primera edició, l’organització ha anat introduint novetats per tal que cada any tingui un tret característic. Com per exemple, el fet que en darreres edicions cada personatge tenia un petit diàleg que situava l’espectador en l’escena. Aquest any, en canvi,  son els tres reis mags els encarregats de fer la presentació i de guiar al públic al llarg de tot el recorregut.


Per finalitzar la festa, el Patronat Cultural de Sant Roc, organitza una cada de soca popular i una xocolatada en la que hi poden participar tots els presents.  

L’organització espera seguir amb les representacions els pròxims anys amb l’objectiu que el pessebre vivent es converteixi en una festa tradicional del poble.

Ariadna Sánchez