Joan Blau i Luis Robisco presenten "Mar elèctric", una cançó de calma i pensament

31/07/2020

El cantautor Joan Blau i el guitarrista Luis Robisco, han publicat avui el nou single, "Mar elèctric". La cançó tocada a guitarra i veu ens endinsa a navegar per un mar de calma i serenor, en un món on a vegades tot va massa accelerat. "Mar elèctric" és una cançó d'amor, una carta oberta en un moment d'emocions incompreses, de sensacions fortes i paraules que s'esvaeixen en l'oblit.

Amb aquest segon llançament, Joan Blau continua amb la fita de realitzar un cop al mes una nova composició en la qual hi col-laboren  artistes que ha anat coneixent durant la seva trajectòria com a cantautor. 

L'amistat entre Luis Robisco i Joan Blau es veu reflectida en aquesta composició. Tots dos s'expressen de manera fàcil i neta cap a un mateix sentiment, com el riu flueix cap al mar,  dos afluents desembocant en un mar elèctric.

L'enregistrament de "Mar elèctric" s'ha realitzat Light Studio i ha estat masteritzat per Paquito Escudero.

Natalia Driabina és l'artista que ha realitzat la portada del single.Una Ratlla entre les mans com un amor que pot esmunyir-se ràpidament. D'aquesta manera Joan Blau inicia col·laboracions amb artistes plàstics i continua amb les sinergies que tant acostumats en té.

Infolleida