La Creu Roja Joventut de la Noguera organitza un torneig de futbol solidari

04/01/2017

La Creu Roja Joventut organitza un torneig de futbol sala solidari amb l'objectiu de recollir joguines per a aquells nens sense recursos

La Creu Roja Joventut de la Noguera organitza el segon tornegi de futbol sala solidari amb l’objectiu de fer una recollida de joguines per aquells nens sense recursos.

El torneig ha tingut lloc el dia 3 de Gener al Pavelló Poliesportiu de Balaguer. En ell tots els nens que han jugat a futbol han portat una joguina per tal de col·laborar.

 

Durant el torneig, s’han dut a terme també manualitats per als infants així com un esmorzar popular per a tots els assistents. A més a més, s’ha instal·lat un bus per tal de fer donacions sang.

 

Els jugadors del torneig han lluït un llaç negre sobre l’escut de les equipacions i han fet un minut de silenci en record a Yeray Darias, capità del Balaguer mort en un accident de cotxe el passat dia 1 de Gener.

L’organització espera poder seguir fent més edicions del torneig ja que considera que la participació  i col·laboració dels assistents és molt alta, el que permet fer una gran recollida de joguines.

Ariadna Sánchez