La Transsegre creix respecte a la darrera edició

Es van registrar prop d'un 10% més de barques i inscrits, i la festa de nit va ser la més multitudinària dels últims anys

La Transsegre, celebrada aquest cap de setmana a Balaguer ha aplegat 1.900 tripulants i 230 barques, el que representa al voltant d’un 10% més de participació que en l’anterior edició. El cartell musical de la festa de la nit de dissabte amb l’actuació de La Pegatina va ser un al·licient més per milers de visitants vinguts d’arreu de Catalunya que van omplir la ciutat i el passeig del riu. Amb tot plegat i el bon temps, que ha va acompanyar tant dissabte com diumenge,  l’organització en fa una valoració molt positiva.

D’entre les novetats d’enguany va destacar l’actuació dels Diables de Balaguer en un correfoc celebrat dissabte, i la caragolada popular solidària que diumenge va organitzar la FECOLL en benefici de l’escola Estel.

L’any que ve coincidint amb el 35è aniversari de la festa, els organitzadors volen seguir en la línia d’aquest any amb un cartell atractiu, actuacions i festes populars i possibles sorpreses.

Joan Llompart