L’equip de BTT Motoclub Segre Coluer-Ixcor presenta les noves incorporacions de la temporada

13/02/2017

L’equip, que el darrer any va quedar tercer en la classificació general per equips de la Copa Catalana Internacional BTT, té com a objectiu d’aquest any aconseguir la primera posició.

L’equip noguerenc de BTT, Motoclub Segre Coluer-Ixcor ha presentat aquest cap de setmana el seu equip al municipi de Tiurana. L’acte va comptar amb la presencia de la regidora d’esports de l’Ajuntament de Ponts, i del director general d’IXCOR Europa, nou patrocinador de l’equip.

L’equip, que el darrer any va quedar tercer en la classificació general per equips de la Copa Catalana Internacional BTT, té com a objectiu d’aquest any quedar en la primera posició, i és per això que asseguren que s’esforçaran fins aconseguir-ho.

Respecte a la plantilla d’aquest any, que està quasi tancada, cal destacar la incorporació de dos joves argentins, Rodrigo Altamirano, número 241 del rànquing UCI, i Ricardo Pelegrina, número 800 del rànquing UCI. Aquests, a més amés de participar al calendari de l’equip, disputaran també totes les proves de la Copa del Món de BTT que es disputin a Europa, fet que farà que l’equip sigui oficialment equip de la Copa del Món UCI MTB.

Infolleida