Més de 160 esportistes al 26è Campionat Territorial de Bàsquet ACELL

04/02/2017

Més de 160 esportistes amb discapacitat intel•lectual han participat al 26è Campionat Territorial de Bàsquet organitzat per la delegació territorial de Lleida de la Federació ACELL

Balaguer ha acollit aquest dissabte el 26è Campionat Territorial de Bàsquet, organitzat per la delegació territorial de Lleida de la Federació ACELL. En aquest hi han participat més de 160 esportistes amb discapacitat intel·lectual de tota la província de Lleida. Repartits en 11 clubs, han competit en diferents categories en funció de les seves capacitats.

 

El torneig, que ha tingut lloc al pavelló firal d’Impacsa, ha comptat amb la col·laboració de les diferents entitats de la província, que han estat també els encarregats de fer l’entrega de premis.  El torneig, ha estat dividit en diferents proves, una dins de la Competició de Bàsquet amb reglament FIBA, dividit en diferents nivells en funció de les capacitats intel·lectuals i motrius dels participants. I una altra a base de proves individuals i adaptades, en la que els participants han demostrat les habilitats individuals amb diferents circuits de conducció, pas i llançaments adaptades al bàsquet.

 

Des de l’organització estan molt satisfets d’aquests campionats, en els que es valora satisfactòriament la participació dels clubs, ja que la pràctica de l’esport en aquest col·lectiu és un factor molt positiu pel seu desenvolupament així com pel seu creixement social i emocional.