Més de 80 alcaldes participen al debat GovernsLocals.cat a la Noguera

02/02/2017

Les administracions de la Noguera demanen que es tingui en compte la seva situació minoritària davant les grans administracions al debat GovernsLocals.cat

La consellera Meritxell Borràs visita la Noguera en motiu de dur a terme el debat de GovernsLocals.cat. Aquest, posat en marxa per el Govern de la Generalitat juntament amb altres administracions, pretén posar sobre la taula qüestions relacionades amb l'orientació territorial, l'organització dels governs locals o les finances locals.


El procés participatiu a GovernsLocals.cat ha comptat amb un total de vuit sessions repartides  arreu de Catalunya, essent la Noguera l'última sessió. En aquestes hi han estat representades totes les administracions en diferents grups de treball. Alcaldes, presidents d'entitats municipals descentralitzades i presidents de consells comarcals han pogut participar presencialment als debats.

 

Els documents resultants dels debats es coordinaran a través d’un comitè tècnic, format per representants de totes les administracions, i es sotmetran a la consideració d’assessors externs. Un cop finalitzats tots els debats, s’elaborarà un document final que serà traslladat al Parlament de Catalunya i que servirà com a base per elaborar les futures lleis dels governs locals.