Nous punts de reciclatge de bombetes i fluorescents

29/03/2017

Amb l’objectiu de fomentar el reciclatge, el Consell Comarcal de la Noguera, posa a disposició dels municipis contenidors especialitzats per al reciclatge de bombetes i fluorescents

El Consell Comarcal de la Noguera ha impulsat una nova campanya per tal de fomentar el reciclatge de bombetes i fluorescents. Aquesta, es basa en la distribució pels ajuntaments que ho sol·licitin, d’uns contenidors especialitzats. D’aquesta manera, els veïns dels municipis que ho tinguin no s’hauran de desplaçar fins a la deixalleria de Balaguer, com fins ara.

 

Actualment, son uns quinze municipis de la comarca els que ho han sol·licitat i, que per tant, disposaran del servei. Tot i això, només tres disposen ja dels contenidors, tenint en compte que encara se n’està fent el repartiment. A l’hora de fer la recollida dels contenidors plens, haurà de ser l’ajuntament corresponent l’encarregat de portar-lo a la deixalleria.

 

Aquesta nova campanya, es només una mostra més dels avenços que s’estan fent en reciclatge a la Noguera, tenint en compte que era una de les que menys reciclava de tot Catalunya.  

Ariadna Sánchez