Nova instal·lació a Càmping La Noguera

12/01/2017

Càmping La Noguera construeix un "Splash Parck", convertint-se, així, amb el primer càmping de la província de Lleida en tenir un equipament d'aquestes característiques

Els turistes que a partir de Setmana Santa visitin Càmping La Noguera, a Sant Llorenç de Montgai, podran gaudir d’una nova instal·lació. Aquesta consistirà en un conjunt de jocs aquàtics aptes per a tots els públics, amb la presencia d’uns per a més infants i d’altres per a més joves.

Aprofitant la temporada baixa, el càmping ha optat per fer aquest equipament per tal de donar un millor servei a aquelles persones que s’allotgin o visitin les instal·lacions, amb l’objectiu, també, que els infants passin una bona estona.

 

El càmping dotat d’instal·lacions on els clients poden fer diverses activitats, com serien una piscina climatitzada, una pista de pàdel o bé un parc infantil, obrirà el nou espai un cop iniciada la temporada d’estiu. A més a més, la instal·lació estarà oberta també, a aquelles persones que visitin el càmping solament per un dia, o bé facin una parada al restaurant. Per tal d’accedir-hi s’haurà de pagar un abonament.

 

Amb la instal·lació del nou equipament, Càmping La Noguera serà pioner a la província de Lleida en tenir una instal·lació d’aquestes característiques. L’empresa considera que apostar per millorar infraestructures a  la zona de la Noguera és un punt molt important tenint en compte l’amplia proposta turística de la zona.

Ariadna Sánchez