Noves protestes a Artesa de Segre pel retorn del polèmic mestre

15/02/2023

Famílies ja es van plantar en l'inici del curs i ara estudien noves mobilitzacions

Famílies de l’escola Els Planells d’Artesa de Segre van tornar a protestar ahir, després d’anunciar-los que avui tornarà al centre un polèmic professor. A l’inici del curs, pares i mares ja van assegurar que aquest docent els generava “falta de confiança”, la qual cosa va motivar mobilitzacions. Fonts pròximes a l’escola van assegurar que representants d’Educació es van reunir ahir amb l’associació de famílies d’alumnes (AFA) i la direcció del centre i els van anunciar la reincorporació d’aquest mestre.

Els van assegurar que durà a terme “tasques docents d’investigació” i que “no tindrà contacte amb els alumnes”. Malgrat això, famílies del col·legi ja han penjat una pancarta a l’accés a l’escola en la qual es llegeix: “Ensenyament no genera confiança.” Van avançar que en els propers dies tornaran a parlar sobre la possibilitat de reprendre les mobilitzacions.El mes de setembre passat, famílies d’Artesa de Segre van rebutjar portar els seus fills de cicle Infantil (I-3, I-4 i I-5) a l’escola com a protesta per la presència del professor que rebutgen. Finalment, els petits van començar el curs cinc dies més tard del que es preveia, després de constatar que el docent no havia assistit al centre.

En aquell moment les famílies van recordar que el mestre en qüestió ja havia estat objecte d’altres protestes a l’escola de Barruera en el curs 2020-2021, i també n’hi va haver a Tremp, Sort i la Vall Fosca.

SEGRE.COM