Rècord de participants a la 29ena Mitja Marató de Balaguer

14/02/2017

El club Runner’s Balaguer presenta la 29ena Mitja Marató de Balaguer, que aquest any comparà amb més de 1000 atletes repartits entre la Diada atlètica infantil de dissabte, i les curses de diumenge

El Runner’s Club Balaguer presenta la 29ena Mitja Marató que s’acollirà aquest diumenge a la ciutat de Balaguer. A més a més de la Mitja Marató, el dissabte també es dura a terme la Diada atlètica per a infants. Aquest any, la cursa aconseguirà el seu rècord de participació amb més de 1000 atletes durant el cap de setmana.

 

El club ha posat el límit de 800 atletes a la cursa del diumenge, per tal de poder garantir la màxima seguretat. 500 d’aquests participaran a la Cursa Reina, que recorrerà un total de 21 quilòmetres. Els 300 restants, participaran a les curses de 5 i 10 quilòmetres. Pel que fa a la Diada atlètica infantil, hi participaran més de 200 infants, que faran que la ciutat sigui la capital de l’atletisme per un dia.

 

Aquest any, la Mitja Marató compta també amb el suport de l’Associació de comerciants de Balaguer. La cursa segueix utilitzant el seu clàssic recorregut, tot i que amb uns petits canvis. D’una banda, la Diada atlètica es durà a terme pel marge esquerra del riu Segre, i per altra banda, la cursa del diumenge donarà la sortida des de la Plaça Mercadal.

Ariadna Sánchez