Revetlla de Sant Jordi dedicada a Manuel de Pedrolo

16/04/2018

La biblioteca d’Artesa de Segre s’implica un any més en la Revetlla de Sant Jordi, que esdevé una convocatòria excepcional, festiva, participativa, amb activitats culturals per a tothom a l’entorn de la lectura i les biblioteques. 
És un projecte impulsat pel Servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i aquest any arriba a la sisena edició.
Aquest any i coincidint amb el centenari del naixement de Manuel de Pedrolo, i de la mà d’Anton Not i de membres del Grup de Teatre d’Artesa, sota la direcció de Joan Roca, us proposem un recorregut per la vida i l’obra d’aquest escriptor lleidatà, el divendres 20 d'abril de 2018 a les 7 del vespre, a l'Àrea d'Activitats de la Biblioteca.

Manuel de Pedroloi Sánchez de Molina (poeta, dramaturg, contista, novel·lista, articulista, traductor) va néixer a l'Aranyó (Segarra) l’any 1918 i va morir a Barcelona el 1990. El Govern de la Generalitat ha aprovat el centenari del seu naixement com a commemoració oficial de l’any 2018.
Infolleida