Roses i llibres omplen la Plaça Mercadal 

23/04/2021

Per tal de poder controlar els accessos i evitar les aglomeracions, Balaguer ha celebrat, enguany, la Diada de Sant Jordi a la Plaça Mercadal, una diada atípica però molt esperada. En el marc de la jornada, s’ha inaugurat, també, el mural dedicat a Teresa Pàmies que forma part del projecte “Balcons il·lustrats”  

La Plaça Mercadal de Balaguer ha estat l’escenari de la celebració de la Diada de Sant Jordi d'enguany, una Diada atípica però molt esperada per llibreters i floristes. Així, les roses i els llibres han estat els protagonistes d’aquesta jornada, que s’ha celebrat en aquest espai per poder controlar els accessos i evitar, així, les aglomeracions. 

 

En el marc de la celebració de Sant Jordi, Balaguer ha inaugurat, també, el mural dedicat a Teresa Pàmies. Aquest, que forma part del projecte “Balcons il·lustrats”, és el segon a la ciutat de Balaguer i ara s'obre un període de consulta popular per saber quins han de ser els següents personatges il·lustres de la ciutat que han de ser immortalitzats. 

Paral·lelament al mercat de la plaça Mercadal, també s’han dut a terme diferents espectacles per als infants, oberts exclusivament als centres escolars, que s’han representat al Parc de la Transsegre.

Ariadna Sánchez