S’inaugura la reforma del Parc de Bombers de Balaguer

15/10/2021

La reforma del parc de Bombers de Balaguer, que el conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena ha inaugurat aquest divendres, s’ha centrat en la millora de la distribució i la construcció de noves dependències. Cal tenir en compte que el parc, construït als any 80 s’havia quedat obsolet 

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, ha inaugurat, aquest divendres, les obres de millora del Parc de Bombers de Balaguer. Les obres, que es van iniciar fa més d’un any, han comptat amb un pressupost de prop d’un milió i mig d’euros, i s’han centrat en la millora integral del Parc, que s’havia quedat obsolet. 

 

Així, el Parc de Balaguer disposa ara d’una millor distribució i noves dependències, com vestuaris i banys femenins, una nova aula i un gimnàs, així com un espai per netejar i assecar els EPI. 

 

Cal tenir en compte que el Parc de Bombers de Balaguer es troba en una zona catalogada com a Bé Cultural d’Interès NAcional, ja que està situat dins el jaciment arqueològic del Pla d’Almatà i, és per aquest raó, que la remodleació s’ha hagut de fer respectant els límits del parc. 

Ariadna Sanchez Ber