“Som estrelles”, el nou espectacle audiovisual del COU

30/03/2017

El Centre d’Observació de l’Univers estrena el nou espectacle audiovisual “Som Estrelles”, on es narra com les persones estan fetes de material generat per les estrelles

El Centre d’Observació de l’Univers estrena aquest dijous el nou espectacle “Som estrelles” al planetari Open 3D, l’Ull del Montsec. El film narra, viatjant en el temps, com les persones estan fetes de material generat per les estrelles.

 

D’altra banda, previ a l’estrena de “Som estrelles”, s’ha dut a terme la signatura del manifest per a la renovació del suport a la “Declaració de Las Palmas de defensa de cel nocturn i el dret a observar les estrelles”. A més a més, s’han explicat també les accions per renovar la Certificació Starlight i la nova Certificació IDA, una de les més prestigioses.

 

Diferents alcaldes de la comarca així com representants del Consell Comarcal de la Noguera i del Pallars Jussà han assistit a l’acte, en el que també s’ha explicat les accions previstes durant aquest any en turisme de les estrelles i promoció de la ciència.

Ariadna Sánchez