Sopar maridat amb vins del Celler Cérvoles al Monestir de Les Avellanes

11/03/2017

El restaurant “El Claustre” del Monestir de Les Avellanes participa al cicle “Sopars Maridats de la Ruta del Vi de Lleida”. Els assistents van poder gaudir del “Menú Degustació” maridat amb vins del Celler Cérvoles

El restaurant “El Claustre” del Monestir de Les Avellanes participa, per segon any consecutiu, al cicle “Sopars Maridats de la Ruta del Vi de Lleida”. En aquesta ocasió, els 30 assistents, van poder gaudir del “Menú Degustació”, elaborat pel xef Bobby Cabral, i tot maridat amb vins del Celler Cérvoles.

 

El “Menú Degustació”, un dels menús de més categoria del restaurant, estava composat per sis plats, i cada un d’ells acompanyat per un diferent vi del celler. Previ al tast del vi, Dacil Estapa, directora comercial del Celler Cérvoles, feia una petita explicació sobre com acompanyava el vi aquell plat, i posteriorment, eren els assistents els que en feien la valoració.

 

Veient l’èxit tant d’aquesta edició, com de l’anterior, des del Monestir no descarten seguir formant part del cicle. D’altra banda, des del celler, el qual forma part del grup de Tomàs Cusiné, asseguren que és una forma de donar-lo a conèixer, tenint en compte que és el menys conegut del grup.

Ariadna Sánchez