Teles acrobàtiques, la nova activitat estrella a Ponts

18/01/2017

Ponts es converteix amb l'únic punt de la Noguera en el que podem trobar un equipament en el que l'activitat estrella són les teles acrobàtiques

Els veïns de Ponts disposen des d’aquest mes de Gener d’un nou equipament esportiu. Leila Moreno, propietària del nou equipament, l’ha dissenyat amb l’objectiu de fer de les teles acrobàtiques l’activitat estrella. Tot i que la instal·lació encara no està del tot acabada, la resposta que ha obtingut ha estat molt alta, amb un número de socis que va augmentant de mica en mica.

 

Les teles acrobàtiques són un sistema d’entrenament que permet treballar tot el cos, a més a més de reforçar la flexibilitat i l’equilibri. Dins la instal·lació, també s’hi troba un rocòdrom, un slackline, i de cara a un futur l’objectiu de la propietària és construir-hi també un Boulder. Tot i això, les dimensions i característiques de l’espai fan que l’activitat estrella siguin les teles acrobàtiques.

 

Amb aquest equipament, Ponts es converteix amb l’únic punt de la comarca de la Noguera en el que hi podem trobar una instal·lació d’aquestes característiques. Leila Moreno anima a provar l’experiència ja que és un tipus de treball apte per a tots els públics i en el que la millora de la motricitat és constantment notable.

Ariadna Sánchez