"Te'n recordes de..." Primer Certamen Literari al municipi de Les Avellanes i Santa Linya

10/12/2016

L’ajuntament de Les Avellanes i Santa Linya organitza la primera edició del Certamen Literari amb l’objectiu de recuperar la historia i cultura dels pobles del municipi. El lema del Certamen és “Te’n recordes de…” i el que volen aconseguir és que totes aquelles persones que ho vulguin expliquin, des de la seva experiència, etapes i moments viscuts al municipi, amb el fi de fer un recull d’històries que detallin quin fou el passat i la historia dels pobles. Per tal d’assolir-ho, l’ajuntament assegura que el que es cerca no és la qualitat de l’escriptura, sinó l’originalitat i la realitat de les històries explicades. 

El Certamen fou apadrinat per Trinitat Camarasa, Sònia C. Ingès, Ricard Pérez i Miquel Trilla, tots ells reconeguts escriptors locals i encantats de dirigir un projecte d’aquestes característiques al municipi al que ells s’han criat.

El termini de presentació de les obres al Certamen conclourà el dia 30 de Març de 2017 i els encarregats d’escollir l’obra guanyadora seran dos escriptors locals, una persona reconeguda en l’àmbit literari i dos membres de l’Ajuntament.
Infolleida