Torna la campanya “Desmuntem falsos rumors i prejudicis”

13/10/2021

La campanya “Desmuntem falsos rumors i prejudicis”, iniciada l’any 2019 pels Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera però aturada en format presencial a causa de la pandèmia, ha tornat al carrer aquest dimecres al mercat setmanal de Ponts. La campanya pretén sensibilitzar la població en general sobre els rumors i prejudicis que són presents a la vida quotidiana de pobles i ciutats

L’any 2019, i amb l’objectiu de sensibilitzar la població en general sobre els rumors i prejudicis que són presents a la vida quotidiana de pobles i ciutats, l’àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera va posar en marxa la campanya “Desmuntem falsos rumors i prejudicis”. La pandèmia, però, va obligar a aturar-la en el format presencial i, ara, s’ha tornat a reiniciar. 


Concretament, la campanya ha tornat a ser presencial als mercats de la comarca, iniciant-se a Ponts i seguint cap a Artesa de Segre i Balaguer.

 

Així, amb aquest nou impulsa a la campanya, els Serveis Socials de la Noguera tornen a portar al carrer les activitats per assolir una Noguera inclusiva, activa i crítica.

Ariadna Sanchez Ber