Torna l’activitat turística a La Baronia de Rialb 

13/02/2021

Després de mesos treballant a porta tancada, La Baronia de Rialb ha reprès, aquest dissabte, les activitats turístiques, com per exemple, les visites al monestir de Santa Maria de Gualter. Des del municipi esperen que, coincidint amb l’ampliació de la mobilitat a comarcal, el municipi es torni a omplir de turistes interessats en aquesta zona 

L’ampliació de la mobilitat a comarcal, ha permès a La Baronia de Rialb reprendre les activitats turístiques, que, des de fa uns mesos, treballaven a porta tancada. Així doncs, des del municipi esperen poder tornar a gaudir de la presència de turistes interessats en aquesta zona. 

 

Entre les activitats que s’han reprès, destaca les visites guiades a l’antic monestir de Santa Maria de Gualter, una activitat d’una hora de durada que permet conèixer més a fons aquest monument. 

 

Cal tenir en compte que la singularitat del municipi de La Baronia de Rialb, un dels més extensos de Catalunya, permet tenir una oferta turística molt amplia, passant per un conjunt de 25 esglésies d’origen romànic a nombrosos camins i corriols per fer esport.

Ariadna Sánchez