Tot a punt per la Trail Montroig i la Volta al Pantà de Sant Llorenç

16/03/2017

L’equip del Pedala.cat fa els últims preparatius per la 8ª Trail Montroig i la Volta al Pantà de Sant Llorenç, que acolliran uns 500 participants

Més de 200 atletes participaran aquest cap de setmana a la 8ª edició de la Trail Montroig, una cursa de 20km de llarg i 1200m de desnivell que recorre pels paratges naturals del Montroig. D’altra banda, i com a novetat d’aquest any, el mateix dia tindrà lloc la Volta al pantà de Sant Llorenç, a la que hi participaran també més de 200 atletes.

 

La jornada presenta diferents novetats respecte a l’anterior, d’una banda, s’han unificat les dues curses, per tal de poder dur a terme una millor organització. D’altra banda, el recorregut, que és més curt que l’any passat, passarà també per un nou corriol que els portarà a Montalegre.

 

Des de l’organització, que s’han sorprès del nombre d’inscrits, valoren positivament la unificació de les curses, ja que permetrà, d’una banda, fer una cursa esportiva, però, per altra, gaudir de la volta al pantà d’una forma més familiar.

Ariadna Sánchez