Tret de sortida a la 23ª Càtedra d'Estudis Medievals Comtat d'Urgell

11/07/2018

La 23ª Càtedra d'Estudis Medievals Comtat d'Urgell, que s'allargarà fins el proper divendres, incorpora enguany un concert de música amb tast de vins, així com una sortida de treball de camp

"La nació a l'Edat Mitjana" és el tema central de la 23ª Càtedra d'Estudis Medievals Comtat d'Urgell, que ha donat el tret de sortida aquest dimecres i que s'allargarà fins el proper divendres. Com cada any, prestigiosos estudiosos especialitzats en el tema, provinents de diferents universitats internacionals, participaran com a ponents en la Càtedra.

La Càtedra ha incorporat enguany al programa un concert de música amb tast de vins obert a tothom, així com una sortida de treball de camp a l'ermita de la Pertusa, a la col·legiata de Sant Pere d'Àger i al Monestir de Les Avellanes. 

Cal tenir en compte que enguany és el quart any que la Càtedra forma part de l'oferta de cursos d'estiu de la Universitat de Lleida i és, per tant, un espai consolidat de recerca, divulgació i ensenyament històric obert a tots aquells que volen aprofundir en el coneixement del passat medieval des d'una perspectiva actual. 
Ariadna Sánchez