Últim cap de setmana d'"Assassinat al museu"

07/01/2017

El Museu de la Noguera tanca aquest cap de setmana l'activitat "Assassinat al museu", un joc lliure de detectius

El Museu de la Noguera tanca aquest cap de setmana l’activitat “Assassinat al museu”, un joc lliure de detectius adreçat a joves i nens d’entre 10 i 16 anys.

Els participants del joc, han de resoldre un assassinat seguint les pistes que es troben en la col·lecció permanent del museu. A cada participant se li dóna un mapa amb un conjunt de preguntes, i per resoldre-les han de recórrer una a una la sala del museu, fins a descobrir qui és la víctima i on s’amaga l’assassí.

 

L’activitat ha estat dissenyada com  una manera diferent de visitar les exposicions permanents del museu, amb l’objectiu d’atraure el públic més jove, gràcies al caràcter lúdic i educatiu de la proposta. “Assassinat al museu” ha estat actiu des del 17 de Desembre fins al diumenge 8 de Gener, dia en que es donarà el nom del guanyador final.

Des del Museu de la Noguera asseguren que l’activitat ha estat un èxit, i que el nombre de participants ha estat molt alt. A més a més, han aconseguit atreure no només a un públic balaguerí sinó també a turistes i visitants de la ciutat.

Ariadna Sánchez