Últimes dos setmanes d'inscripcions a preu reduït

22/03/2017

La Noguera Bike Race serà la oportunitat ideal perquè els ciclistes més aventurers puguin descobrir els racons més bells i espectaculars de la comarca de la Noguera, al prepirineu de Lleida. Dues etapes, a Camarasa i Sant Llorenç de Montgai, dissenyades per esprémer al màxim la bicicleta tot terreny. Es tracta d'una experiència fantàstica que permetrà recórrer la zona més salvatge amb paisatges espectaculars, la serra del Montsec i espais naturals impressionants.

La NBR 2017 es celebrarà els dies 6 i 7 de maig i amb diverses possibilitats de participació. La NBR Marathon amb dues etapes de 62 i 75 quilòmetres, la NBR Ral·li amb dues etapes de 38 i 40 quilòmetres, l'opció de córrer una sola etapa ja sigui de Marathon o Ral·li i finalment la NBR Clasic, una prova gratuïta de 10km que només es pot realitzar amb bicis de més de 20 anys d'antiguitat.

La prova començarà el 6 de Maig i estrenarà sortida i arribada a Camarasa per a les dues distàncies. Únicament puntuen per a la Copa Catalana de Marató els 62 quilómetres de la primera etapa Marathon que acumulen uns 1.700 metres de desnivell positiu, la segona etapa també circular en totes les modalitats amb Sant Llorenç de Montgai com a base suma un total de 75 quilòmetres i 2.000 metres de desnivell positiu passant per Santa Anna, Boix de Noguera i Tragó, entre altres localitzacions. A la NBR Ral·li, la primera etapa consta de 38 quilòmetres i 1.000 metres de desnivell positiu i la segona de 40 quilòmetres i també 1.000 metres de desnivell positiu.

La primera etapa de la NBR del 6 de maig serà la segona prova de les SCOTT Marathons by Taymory, un total de quatre proves en format copa que puntuen per a la Copa Catalana de Marató. Les següents proves seran a Aguilar de Segarra i a Girona, aquesta última serà al juny durant el transcurs de la Sea Otter Europe Costa Brava-Girona Bike Show, el gran festival que esdevindrà a Girona.

Les inscripcions a preu reduït estan disponibles fins el 4 d'abril aquí.

Infolleida