Últims preparatius per participar al First Lego League

23/02/2017

Els alumnes de 4t d’ESO de l’Institut Els Planells fan els últims preparatius per participar al First Lego League

Els alumnes de 4t d’ESO de l’Institut Els Planells d’Artesa de Segre, fan els últims preparatius per participar al First Lego League. L’Institut, que és el sisè any que hi participa, aquest any ha treballat amb sota el tema “Animals Allies”, al que els alumnes han de resoldre un problema real relacionat amb el món animal.

 

El concurs es divideix en tres parts, d’una banda els alumnes han de demostrar els seus coneixements electrònics amb l’elaboració d’un robot que haurà de resoldre una sèrie de missions al Joc del Robot. D’altra banda, han de treballar una situació de la vida real amb animals, i es per això que els alumnes dels Planells han decidit relacionar els gossos abandonats amb persones que estan en tractament per lluitar contra alguna addicció. A la tercera part, han de demostrar el treball en equip que han dut a terme.

 

Tot i ser conscients de la competència que tenen, els alumnes de l’Institut Els Planells han treballat força al seu projecte, que van iniciar al mes de Setembre, i intentaran lluitar per aconseguir una bona posició al concurs.

Ariadna Sánchez