Una dona morta i quatre ferits greus en un accident a Vilanova de l'Aguda

12/02/2020

Una dona ha mort aquest dimarts en un accident a la C-14 a Vilanova de l'Aguda, a la Noguera. Segons el Servei Català de Trànsit, la víctima mortal és la passatgera d'un turisme que ha patit una sortida de via al punt quilomètric 124 i els altres quatre ocupants han resultat ferits de gravetat: el conductor, ferit greu, i una passatgera, en estat crític, han estat evacuats amb helicòpter als hospitals de Bellvitge i Vall d’Hebron, respectivament, i les altres dos passatgeres han resultat ferides menys greu i han estat traslladades a l’Arnau de Vilanova, segons el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Els serveis d'emergència ha rebut l'avís a les 15.31 hores i fins el lloc s'han desplaçat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, i cinc ambulàncies i dos helicòpters medicalitzats del Sistema d’Emergències Mèdiques.

Es dóna la circumstància que aquest accident mortal s'ha produït en el mateix punt quilomètric del xoc que diumenge li va costar la vida a un home de 26 anys de Falset (més informació). El jove va morir aquest dilluns al migdia a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida després de tenir un accident de trànsit diumenge a la nit en què van col·lidir dos vehicles a la C-14 a Vilanova de l’Aguda. Era el conductor d’un dels dos turismes implicats. A l’altre vehicle hi anava una dona que va resultar ferida de caràcter menys greu.

SEGRE.COM