Visita del Conseller Jordi Baiget a Térmens

21/01/2017

El conseller Jordi Baiget visita Térmens en motiu de la Festa Major

El conseller d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya,  Jordi Baiget, visita el poble de Térmens en motiu de la Festa Major. Durant la visita, Baiget ha firmat el Llibre d’Honor del poble. Un cop signat el llibre, l’alcaldessa de Térmens, Concep Canadell, li ha fet entrega d’un lot amb diferents productes dels territori, i seguidament han fet una visita per l’ajuntament, on li han ensenyat les diferents sales. El conseller ha visitat el poble en motiu, també, de la “Cassolada popular” de Sant Sebastià, acte principal de la festa major, que aplegarà aquesta any unes 890 persones.

 

Durant la visita, Baiget ha parlat també sobre el procediment ha seguir quan una companyia elèctrica vol fer un tall de subministrament, defensant la presencia d’una llei catalana que diu que les empreses no poden tallar de manera unilateral el subministre dels elements bàsics energètics, com son la llum, l’aigua i el gas.

 

Durant l’estada a Térmens, el conseller, juntament amb la resta de representants institucionals, han visitat també, l’empresa Grup Voltes així com la botiga Alimentació Farràs. Per tal de finalitzar l’estada, han assistit a la Cassolada Popular al pavelló poliesportiu .

Ariadna Sánchez