400 participants al Cros de Balaguer

22/12/2017

El passat diumenge 17 de desembre va tenir lloc el IV CROS INTERCOMARCAL DE BALAGUER (Noguera), competició dels Jocs Esportius de Catalunya adherida al Circuit Escolar de Cros – Trofeu Diputació de Lleida, organitzada pel Consell Esportiu de la Noguera i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Balaguer i el Club Atlètic Maratonians del Segre.

 

El cros va comptar amb prop de 400 participants, des de la categoria de pollets (P2-P5) fins a sènior i veterà, tant de municipis de la Noguera com d’altres comarques. Tots plegats vam gaudir d’un gran dia assolellat i d’un recorregut, situat a la zona del riu al costat del Morter, encertat per a totes les competicions. Va ser molt important el caliu del públic animant i sobretot fomentant els valors de l’esport com la solidaritat, la companyonia i la cooperació.

 

Prèviament, el Consell Esportiu havia organitzat un concurs de dibuix escolar comarcal del qual va sortir el disseny del cartell del cros. La guanyadora va ser Andrea Tena i Flauria, de l’Institut Ciutat de Balaguer.

Infolleida