69ena edició del motocròs de Ponts

19/02/2018

El passat 18 de febrer es va realitzar al circuit el Bosquet de Ponts, la 69ena edició del motocròs de Ponts, que va comptar amb la participació de 100 pilots aproximadament, dividits en 8 categories diferents, MXElit, MX1, MX2, MX3, MX4, MX5, MXSots18 i MX125.

A les 10 del mati es va iniciar la carrera organitzada pel Moto Club Segre.

En la categoria MXElit, domini de Nil Arcarons, seguit de Lindholm Casper, i Lluis Riera en tercer lloc. En MX1, el guanyador va ser David Rodriguez, seguit de Jordi Pages i
Jose Luis Dauden en tercer lloc.

En MX2, Sergio Castro van guanyar. Darrera de Castro es van classificar Nil Pons i Ferran Arnau.

Raúl Castells, en MX3, ha tingut la compensació de la victòria d’aquesta categoria. El segon calaix del podi d'aquesta categoria va ser per Nestor Cardona i el tercer per Juan Ramon Marin.

La victòria final de la categoria de MX4 va anar a mans de Pedro Tragter, acompanyat per Alex Velaso en segona posició. La tercera posició final va ser per Jordi Pedro.

En la categoria MX5, Gaspar Cuenca, Antoni Mas i Narcis Sanchez en primera, segona i tercera posició Gervasio Cañas, en MXSots18, ha tingut la compensació de la victòria
d’aquesta categoria. El segon calaix del podi d'aquesta categoria va ser per Roberto Otero i el tercer per Alex Soles.

I per últim, domini de Guillem Farres a la categoria MX125, seguit de Eric Tomas i Arnau LLedo en tercer lloc.