A un pas de la glòria

07/07/2018

La Bèlgica del balaguerí Robert Martínez tomba al Brasil (1-2), i ja és a les semifinals del Mundial

El balaguerí Robert Martínez ha portat a la selecció de Bèlgica a les semifinals del Munial de Rússia 2018 després d'una nova exhibició, aquest cop davant d'una de les seleccions favorites com és el Brasil de Neymar, Marcelo o Coutinho entre d'altres.

Després de vèncer als quarts de final al Japó amb una remontada èpica (3-2), la Bèlgica de Martínez va tornar a mostrar la seva millor versió. Als 13 minuts de joc. els 'Diables Rojos' es van avançar gràcies al gol en pròpia porta de Fernandinho en la sortida d'un còrner. A la mitja hòra de joc, Kevin De Bruynne va fer el segon al culminar un contraatac amb un potent xut creuat. A la segona meitat l'equip es va defensar amb ordre i la canarinha només va poder anotar un gol, obra de Ranato Augusto.

La victòria dona li dona a Bèlgica el passi a les semifinals per segona vegada a la història. Ara l'equip de Robert Martínez es veurà les cares amb la França de Mbappé, Pogba i Griezmann en un partit que es jugarà dimarts a les 20h a Sant Petersburg.
InfoLleida