Acte de reconeixement a esportistes lleidatans

28/04/2023

El Teatre Municipal de Balaguer ha acollit aquest dijous la 17a gala de reconeixements a esportistes lleidatans que han assolit algun èxit esportiu durant el 2022. Fins a 162 premiats han pujat a l’escenari a recollir el reconeixement en format de litografia, de l’artista lleidatana Rosa Franco.

L’atleta Bernat Erta, medalla de plata al Campionat del Món d’Atletisme en la modalitat de relleus 4 x 400 metres, o Albert Herrero, medalla d’or al Campionat del Món de curses d’orientació han estat els èxits més importants reconeguts aquest dijous a Balaguer. L’acte organitzat per la delegació d’Esports ha servit també per reconèixer altres noms més coneguts com els germans Màrquez, el piragüista Saül Craviotto, la judoka Ai Tsunoda o la nedadora Emma Carrasco que no han pogut assistir a l’acte i que han assolit èxits a nivell mundial durant el 2022.

Totes les persones guardonades han rebut una reproducció de la litografia de l’artista lleidatana Rosa Franco, que té com a títol ‘Mantenir la flama’ i on s’hi veuen reflectits i dibuixats els valors de l’esport.



El mateix acte es celebrarà a Solsona el proper divendres 16 de juny per reconèixer a una cinquantena d’esportistes de l’Alt Pirineu i Aran.
Ricard Gómez i David Figuerola